Tiéd a Város Egyesület: Semmi szükség a tűzijátékra!

Tiéd a Város Egyesület: Semmi szükség a tűzijátékra!

Az augusztus 20-i tűzijáték megtartása szemfényvesztés, amit felelősen gondolkodó ember egész egyszerűen nem támogathat a jelenlegi helyzetben - jelentette ki a zalaegerszegi ellenzék.

A zalaegerszegi ellenzék közösségi oldalán reagált a hírre, miszerint a kormány augusztus 20-án minden idők legdrágább tűzijátékparádéját készül megrendezni. 

Tiéd a Város: "Kenyeret és cirkuszt" - Avagy cirkusz helyett kenyeret!

Az egyesület szerint normál helyzetben, normál körülmények között egy államalapítási ünnepen megrendezett tűzijáték belefér a szórakozás tárgyába. Jelenleg viszont nincsenek normális körülmények, sőt!

Most, amikor munkahelyek szűnnek meg, munkavállalók munkaideje és fizetése csökken, az önkormányzatoktól tetemes mértékű bevételt vett el a kormány, ilyen pénzszórásra nincs szükség.

A Tiéd a Város szerint még kis méretű tűzijátékra sincs szükség jelen helyzetben, nemhogy Európa legnagyobb, minden eddiginél grandiózusabb tűzijátékára, amelyre a kormány 10 milliárd forintot különített el.

"Ez az összeg a Zalaegerszegről elvont gépjárműadó költségnek több, mint 35-szöröse. A tűzijáték megtartása ezek után konkrétan szemfényvesztés, amit felelősen gondolkodó ember egész egyszerűen nem támogathat."
A Tiéd a Város Egyesület felszólította Vigh Lászlót, hogy tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a józan észre hallgatva felelősségteljes döntés szülessen a milliárdos puffogtatással kapcsolatban.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

A DK Polt Pétert kérdezi: hogyan kaphatott ilyen enyhe büntetést Kaleta?

A DK a legfőbb ügyészhez fordult, hogy megtudja, hogyan kaphatta az aberrált és pedofil Kaleta a lehető legenyhébb büntetést?

  • 2020.07.06

Polt tette a dolgát: szabadon engedik a pedofil fideszest

Ennyi volt. Polt Péter ügyészsége bevédte Kaletát. Nem megy börtönbe a fideszes pedofil.

  • 2020.07.06

DK: százezrek maradhatnak háziorvosi ellátás nélkül

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány "egészségügy-ellenes" politikája miatt a következő években több százezer ember maradhat háziorvosi és házi gyermekorvosi ellátás nélkül.