A keszthelyi ellenzék is kiáll Orbán hazug konzultációja ellen

A keszthelyi ellenzék is kiáll Orbán hazug konzultációja ellen

A KÉVE is csatlakozott Szél Bernadett és Hadházy Ákos akciójához. 

A keszthelyi ellenzéket tömörítő Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület is segít begyűjteni Orbán hazug konzultációjának íveit.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Szél Bernadett és Hadházy Ákos ellenzéki képviselők arra kérik az embereket, hogy küldjék el nekik a kitöltetlen nemzeti konzultációs íveiket. Az így indított mozgalommal kívánják jelezni, hogy sokaknak nem tetszik a párbeszéd imitálása, a konzultációnak álcázott propaganda, a hazudozás.

A KÉVE Facebook-oldalán jelentette be, hogy segít a keszthelyi és környékbeli embereknek abban, hogy véleményt nyilvánítsanak a súlyos közpénzmilliárdokba kerülő, kizárólag a Fidesz kampánycéljait és adatgyűjtését szolgáló "nemzeti manipulációról".

A kitöltetlen könzultációs ívek minden nap 11.00 és 17.00 óra között Herold Jánosnál, a KÉVE alelnökénél adhatóak le a Kossuth u. 2. alatt (Kékmadár Gyros Ételbár). Jövő héttől az MSZP keszthelyi irodájában (Rákóczi tér 21.) is leadhatóak az ívek, munkanapokon 9.00-12.00 között. De hamarosan további gyűjtőpontok is lesznek. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.02

Az Orbán-féle illiberalizmus nem jelentheti az utat Európa számára

Ezt Luxemburg külügyminisztere jelentette ki. Sőt, szerinte Magyarország már nem demokrácia. Orbán miatt tehát egyre jobban elszigetelődik Magyarország.

  • 2020.07.02

DK: A környezetszennyező Mészáros fizesse vissza az ellopott közpénzmilliárdokat!

A Demokratikus Koalíció gyomorforgatónak tartja, hogy Orbán haverjai szabadon mérgezhetik a magyarokat.

  • 2020.07.02

Orbánék tönkretették a vállalkozókat, jövőre még nagyobb megszorítócsomag jön

35 ezer olyan egyéni vállalkozó van, akik nem indították újra korábban felfüggesztett tevékenységüket.