Több százezer forintot gyűjtött a zalaegerszegi ellenzék a családok megsegítésére

Több százezer forintot gyűjtött a zalaegerszegi ellenzék a családok megsegítésére

Megható összefogással gyűjtöttek több százezer forintot a Tiéd a Város Egyesület és a zalaegerszegi ellenzéki pártok politikusai a nehéz helyzetbe került családoknak.

Korábban már megírtuk, hogy a Tiéd a Város egyesület és a helyi ellenzéki pártok a járvány kezdete óta példásan segítenek nehéz helyzetben lévő embereknek Zalaegerszegen és környékén.

Példaértékű zalaegerszegi segítőkészség.

Korábban már a zalaegerszegi ellenzéket tömörítő egyesület tagjai nagylelkű felajánlásainak köszönhetően -egy erre elkülönített számlán- olyan mennyiségű pénzösszeg gyűlt össze, hogy szélesebb körben is ki tudták bővíteni adományozásukat. A jótékonysági akciót a Tiéd a Város Egyesület, az MSZP, a DK, a Jobbik és az LMP is támogatja.

Az egyesület Facebook-oldalán most emlékeztetett: önkormányzati képviselőik (Keresztes Csaba, Góra Balázs, Benke Richárd) a vírus kirobbanásakor felajánlották egy havi tiszteletdíjukat a városi jótékonysági alapba. Ezt követően kezdtek gyűjtésbe a nehéz helyzetbe került családok számára.

Az Egyesület, a DK, a Jobbik, az MSZP és az LMP városi külsős bizottsági tagjai és felügyelőbizottsági tagjai szintén egy havi tiszteletdíjukkat ajánlották fel a célra. Az egyesület és a pártok további tagjai szintén hozzájárultak az akció sikerességéhez.

Ennek köszönhetően pedig azóta több százezer forint gyűlt össze a számlájukon. Ebből az összegből 100 segélycsomagot állítottak össze. A napokban 70 csomagot visznek ki Zalaegerszegen és környékén a rászoruló családoknak.

Reméljük, hogy valódi segítséget tudunk nyújtani a csomagokkal.
Köszönjük mindenkinek a felajánlást!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.10

Rengetegen állnak ki Orbán hazudozása ellen Keszthelyen

Nagyon sokan viszik el a KÉVE aktivistáinak, politikusainak Orbán undorító, hazug manipulációs ívét. Sőt, a keszthelyi ellenzék saját városi konzultációját is sokan töltötték már ki.

  • 2020.07.08

Valódi konzultáció a keszthelyi piacon

A keszthelyi ellenzék a folytatja Orbán hazug íveinek a gyűjtését.

  • 2020.07.06

A veszprémi Pannon Egyetemhez csatlakozik a BGE gazdálkodási kara

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) Zalaegerszegen működő gazdálkodási kara július 31-től a veszprémi Pannon Egyetemhez kerül át felsőoktatási törvény módosításával - közölte a fővárosi felsőoktatási intézmény az MTI-vel pénteken.