Összegyűjtötték az Orbán-csicskák zalai érdekeltségeit

Összegyűjtötték az Orbán-csicskák zalai érdekeltségeit

Hol van Zalába NER-érdekeltség? Most megtudhatod!

Az elmúlt 10 évben brutális iramban vásárolják fel az országot az Orbán-közeli vállalkozók. Egyre kevesebb olyan hotel, vendéglátóhely van Magyarországon, ahol anélkül nyaralhatunk, hogy valami fideszes stróman zsebét tömnénk vele. 

A K-Monitor közreműködésével elkészült a NERHotel.hu. Ez most összegyűjti, hol, mi van egy NER-vállalkozó kezében. Az oldal célja megmutatni az embereknek azokat a helyeket, amik a vámpírkormányhoz köthetőek.

Ez hasznos lehet, ha az ember nem akar még több pénzt adni például Orbán legkitömöttebb pénztárcájának, Mészáros Lőrincnek.

Az oldal segítségével bárki egyszerűen rákereshet arra a helyre, ahova utazna. Ott meg tudja nézni, hogy a szálláshelye a NER-hez tartozik-e. Ha nem akarja a vámpírok zsebét tömni, akkor tud keresni másik szállást.

Az oldal további előnye az is, hogy éttermeket is lehet benne böngészni. Érdemes lehet ezeket is átfutni, hátha talál köztük az ember meglepetést.

Zalán is rengeteg helyet bekebelezett a NER.

Keszthelyen például a Zala Kemping és a Balaton Szálló is Mészáros Lőrinchez köthető, Hévízen pedig a Hungest Hotel Helios, a Panoráma Hotel, a Márvány Étterem és a Borostyán étterem is a strómanhoz köthető. De ott van a Keszthely Yacht Kikötő is, ami a nemzet vejéhez, Tiborcz Istvánhoz köthető. 

Sajnos Zalaegerszeg és Zalacsány sem maradt ki a felvásárlásból. Itt lehet megnézni a teljes listát. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

Már megint felesleges pénzszórást tolnak a zalai fideszesek

Így a koronavírus járvány után biztos, hogy a felesleges Mindszenty múzeumra kell költeni több mint 8 milliárdot az emberek megsegítése helyett?

  • 2020.05.20

Ezer milliárd titkosítása? Vighnek és Manningernek belefér!

Ma ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP képviselői, hogy a magyar emberek érdekeinél sokkal fontosabb nekik Mészáros Lőrinc gazdagodása.

  • 2020.05.19

A kormány ezt nagyon csúnyán benézte

Molnár Tibor, a KÉVE önkormányzati képviselője világított rá egy Keszthellyel kapcsolatos orbitális kormányzati hibára. Mutatjuk: