Nem fogod elhinni, miért kapott diplomataútlevelet Dzsudzsák!

Nem fogod elhinni, miért kapott diplomataútlevelet Dzsudzsák!

Azért, mert "méltó és érdemes" rá - közölte a Külügyminisztérium a DK kérdésére adott válaszában.

Magyar Levente miniszterhelyettes a DK-s Vadai Ágnes kérdésére azt válaszolta:

Dzsudzsák Balázs a magyar nemzeti labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, és igen, ezáltal méltó és érdemes a diplomata útlevélre.

Mint a 444 megírta: diplomata útlevelet bárki kaphat, csak az kell, hogy a külügyi tárca igazolja, hogy az illető a hivatalos kritérium szerint diplomáciai küldetést teljesít. Vagyis az a diplomata, akire Szijjártó Péter azt mondja. Így lehetett ez jó barátjával, Dzsudzsival is.

Ismert, hogy Dzsudzsák Balázst a koronajárvány kellős közepén különgéppel utaztatták Magyarországra a Külügyminisztérium emberei. Hazaérkezve azt hazudta, hogy két hét karanténba vonul, de alig 10 nappal később már Orbán Viktorral is találkozott. Ezután sem maradt a seggén, hanem Rogán Antal exnejével, Cilivel is elugrott teniszezni, aztán zártkapus meccsre ment protekcióval - Szijjártó Péter társaságában.

A kőgazdag fideszes focista a sajtóhírek szerint havi 60 millió forintot körül keres arab klubjánál, de a repülőútért nem kellett fizetnie.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

Pécsi kutatók találhattak a koronavírus ellen bevethető hatóanyagot

Hatalmas magyar siker lehet, ha tényleg az allergia elleni orrsprayben lévő hatóanyag lesz gyógyszer a koronavírus ellen.

  • 2020.07.06

A veszprémi Pannon Egyetemhez csatlakozik a BGE gazdálkodási kara

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) Zalaegerszegen működő gazdálkodási kara július 31-től a veszprémi Pannon Egyetemhez kerül át felsőoktatási törvény módosításával - közölte a fővárosi felsőoktatási intézmény az MTI-vel pénteken.

  • 2020.07.06

Elhunyt Ennio Morricone

A világ egyik legnagyobb zeneszerzője 91 éves korában halt meg.